Metselen border / bloembak

Gemetselde bloembak van knipsteenMooi klusje afgerond.
Oude houten bielzen verwijderd
om vervolgens een verhoging te
metselen van knipstenen.
Het resultaat mag er zijn.
Wilt u zelf ook een verandering?
Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Hout bewerking / verwerking

Keukenblokje

Op verzoek hebben we enkele tafels en een keukenblokje gemaakt. Houtsoort : zweeds grenen/eiken. Heeft u ook belangstelling voor een salontafel,keuken of wat ook maar, kom gerust bij ons aan de zaak. We helpen u graag verder.Ook meubilair van steigerhout maken we op bestelling.

Projecten.

 

Heel actueel op dit moment is ons project met BALLASTBLOKKEN , een soort legoblokken met een verzonken oog en heftrucklepeluitsparing. Hiermee zet u uw tenten, verlichting en vlaggenmasten veilig vast en heeft u tijdens vervoer en opslag een minimaal
aan ruimte nodig omdat ze
stapelbaar zijn.
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
en gewichtsklassen.
Klik voor meer van onze projecten
op één van de foto’s.

Actuele handel

Noorse Juffers

Bent u op zoek naar wat dan ook,  kijk gerust even op deze pagina.  Het aanbod is veelzijdig, en verrassend.  Staat er niet tussen wat u zoekt, neem  dan even contact met ons op……..

Tuin ruimen

Heeft u plannen in uw tuin, maar ziet u op tegen het zware werk? We willen u graag helpen met het leeghalen of alleen opschonen van de tuin. Vraag naar onze mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

Beton bestrating

In ons assortiment hebben wij o.a. beton bestrating in strakke en getrommelde uitvoering. Deze zijn zeer geschikt en veel gebruikt voor opritten en terrassen. Deze steen laat zich ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld dubbelklinkers.

Tuin aanleg

 

Bent u uitgekeken op uw huidige bestrating of planten en wordt het tijd voor vernieuwing? Wij adviseren u graag, maken een ontwerp en zoeken samen met u de juiste materialen erbij of geven u een all-in prijs voor zowel de materialen als het werk wat u wilt laten doen.

Schuttingen

 

Wij leveren materialen voor hout- en betonschuttingen,ook schanskorven en betonmatten zijn door ons leverbaar.Wilt u het liever laten plaatsen?
Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.

Vijverpartijen

Wilt u rust maar ook leven in uw tuin dan mag een vijver, borrelsteen of water-ornament niet ontbreken. Wij helpen u graag met de keus, maar ook met de aanleg van onze produkten.

Gebakken bestrating

Gebakken producten zijn kleur- en slijtvast en ze geven een natuurlijke uitstraling aan de bestrating in uw tuin. Deze producten zijn zeer goed te combineren met natuursteen
Klik op de foto voor meer mogelijkheden.

 

Metselen van borders

 

Zit u met hoogteverschillen of wilt u een mooie, nieuwe border / bloembak? Wilt u gemetselde poeren of een tuinmuur? U vraagt ernaar en wij kunnen het maken.

 

 

Natuursteen

Natuursteen wordt geïmporteerd uit bijna de gehele wereld in allerlei variaties. In miljoenen jaren is natuursteen gevormd en getekend door allerlei natuurinvloeden, daarom is elke tegel uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Natuursteen past zowel bij een klassieke als moderne tuin.
Klik op foto voor meer mogelijkheden. 

 

Blokhutten – Tuinhuisjes – Comfortzone

 

 

Wilt u een veranda, blokhut of tuinhuisje in uw tuin, nieuw of gerenoveerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor degelijk en duurzaam. Heeft u alleen de blokhutplanken of de steigerplanken nodig, kan dat ook.

Deze zijn te leveren uit voorraad.

Split en grind

Grindkiezels die geslepen door stromendwater de tekenen van de natuur prijsgeven, of gebroken natuursteen. Iedere tuin krijgt een volledig eigen uitstraling met de toepassing van deze natuurlijke materialen.

 

Beton-muur-en beplantingselementen

Palissaden, opsluitbanden en bielzen worden sinds jaar en dag gebruikt als sfeervolle omlijsting van terrassen, borders en zitkuilen. Niveauverschillen zijn gemakkelijk op te vangen met bloembakken van verschillende formaten en knipstenen.
Klik op de foto voor meer mogelijkheden.

Kappen of rooien van bomen en struiken


Staat uw tuin te vol of staat er een boom of struik in de weg? We helpen u graag ruimte te creëren door uw boom en/of struik te kappen of te rooien. Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.

Waterornamenten

 

Waterbronnen zoals waterornamenten, borrelstenen, molenstenen of fonteinen mogen niet ontbreken in uw tuin. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij kunnen alles voor u maken tevens de materialen leveren.