Beton bestrating

In ons assortiment hebben wij o.a. beton bestrating in strakke en getrommelde uitvoering. Deze zijn zeer geschikt en veel gebruikt voor opritten en terrassen. Deze steen laat zich ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld dubbelklinkers.

Gebakken bestrating

Gebakken producten zijn kleur- en slijtvast en ze geven een natuurlijke uitstraling aan de bestrating in uw tuin. Deze producten zijn zeer goed te combineren met natuursteen
Klik op de foto voor meer mogelijkheden.

 

Natuursteen

Natuursteen wordt geïmporteerd uit bijna de gehele wereld in allerlei variaties. In miljoenen jaren is natuursteen gevormd en getekend door allerlei natuurinvloeden, daarom is elke tegel uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Natuursteen past zowel bij een klassieke als moderne tuin.
Klik op foto voor meer mogelijkheden. 

 

Split en grind

Grindkiezels die geslepen door stromendwater de tekenen van de natuur prijsgeven, of gebroken natuursteen. Iedere tuin krijgt een volledig eigen uitstraling met de toepassing van deze natuurlijke materialen.

 

Beton-muur-en beplantingselementen

Palissaden, opsluitbanden en bielzen worden sinds jaar en dag gebruikt als sfeervolle omlijsting van terrassen, borders en zitkuilen. Niveauverschillen zijn gemakkelijk op te vangen met bloembakken van verschillende formaten en knipstenen.
Klik op de foto voor meer mogelijkheden.