Projecten.

 

Heel actueel op dit moment is ons project met BALLASTBLOKKEN , een soort legoblokken met een verzonken oog en heftrucklepeluitsparing. Hiermee zet u uw tenten, verlichting en vlaggenmasten veilig vast en heeft u tijdens vervoer en opslag een minimaal
aan ruimte nodig omdat ze
stapelbaar zijn.
Verkrijgbaar in diverse afmetingen
en gewichtsklassen.
Klik voor meer van onze projecten
op één van de foto’s.

Tuin ruimen

Heeft u plannen in uw tuin, maar ziet u op tegen het zware werk? We willen u graag helpen met het leeghalen of alleen opschonen van de tuin. Vraag naar onze mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

Tuin aanleg

 

Bent u uitgekeken op uw huidige bestrating of planten en wordt het tijd voor vernieuwing? Wij adviseren u graag, maken een ontwerp en zoeken samen met u de juiste materialen erbij of geven u een all-in prijs voor zowel de materialen als het werk wat u wilt laten doen.

Schuttingen

 

Wij leveren materialen voor hout- en betonschuttingen,ook schanskorven en betonmatten zijn door ons leverbaar.Wilt u het liever laten plaatsen?
Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.

Vijverpartijen

Wilt u rust maar ook leven in uw tuin dan mag een vijver, borrelsteen of water-ornament niet ontbreken. Wij helpen u graag met de keus, maar ook met de aanleg van onze produkten.

Metselen van borders

 

Zit u met hoogteverschillen of wilt u een mooie, nieuwe border / bloembak? Wilt u gemetselde poeren of een tuinmuur? U vraagt ernaar en wij kunnen het maken.

 

 

Blokhutten – Tuinhuisjes – Comfortzone

 

 

Wilt u een veranda, blokhut of tuinhuisje in uw tuin, nieuw of gerenoveerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor degelijk en duurzaam. Heeft u alleen de blokhutplanken of de steigerplanken nodig, kan dat ook.

Deze zijn te leveren uit voorraad.

Kappen of rooien van bomen en struiken


Staat uw tuin te vol of staat er een boom of struik in de weg? We helpen u graag ruimte te creëren door uw boom en/of struik te kappen of te rooien. Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.

Waterornamenten

 

Waterbronnen zoals waterornamenten, borrelstenen, molenstenen of fonteinen mogen niet ontbreken in uw tuin. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij kunnen alles voor u maken tevens de materialen leveren.

 

Sloop- en bouwwerkzaamheden

Moet er rond of in uw huis
iets of wat weggebroken, gesloopt en opgeruimd worden
en  daarna weer opgebouwd ?
Wij helpen u hier graag bij. Zowel met de bouwmaterialen als de arbeid.
Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.